Agenda

25
nov

TechTalks050: Digital business – Hoe transformeer je naar een digitaal bedrijf?

Wat betekent het om met je bedrijf digitaal te gaan? Digitaal ondernemen is meer dan een website online zetten. Hoe zet je data om in toegevoegde waarde voor de klant? Hoe creëer je een cultuur die de digitale transformatie mogelijk maakt?

26
nov

Screw-up Tuesday!

Groeien en innoveren kan niet zonder fouten maken. Als het goed is, leer je van fouten maken. Daarbij wordt je product, dienst of jijzelf als professional er beter van. Toch is fouten maken altijd een beetje taboe. Dat taboe gaan we tackelen tijdens Screw-up Tuesday! Ondernemersfabriek Drenthe en Ik Ben Drents Ondernemer organiseren samen dit event dat geheel in het teken staat van de waarde van mislukkingen.

04
dec

Barn Talk | Joost Wouters: Zeewier heeft de toekomst

Klimaatondernemer Joost Wouters werd drie jaar geleden verliefd op zeewier. Het neemt veel CO2 op en kent een grote hoeveelheid aan waardevolle klimaatvriendelijke toepassingen zoals het gebruik als biomassa voor energie. In 2018 richt Joost daarom samen met een aantal partners ‘The Seaweed Company’ op. Tijdens deze Barn Talk gaat hij dieper in op de kansen en uitdagingen om zeewier op grote schaal te verbouwen en te benutten.

01
jan

KVK Business Challenge

KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen.

08
jan

Sustainable Industry Challenge – Chemport Europe edition

The chemical industry is in need of green building blocks. These need to be developed in a culture of intensive cooperation between knowledge institutions and industry. The Sustainable Industry Challenge initiative is opening up opportunities in Northern Netherlands for global innovators to test and scale solutions together with the local business community, educational institutions and government.