Agenda

Northern Knowledge Webinar Digitale Veiligheid

Dinsdag 20 oktober 2020

Ons leven is meer digitaal dan ooit tevoren. Digitalisering staat aan de basis van krachtige innovaties en zorgt er bovendien voor dat we ook tijdens een pandemie als COVID – 19 met elkaar in contact blijven en ons gewone leven zoveel mogelijk door kan gaan.

Maar er is ook een keerzijde. De scheidslijn tussen wat privé en openbaar is wordt steeds kleiner en onze (digitale) veiligheid komt, zonder dat we ons hiervan bewust zijn, steeds vaker in het geding.

De oktober editie van het Northern Knowledge Webinar staat dan ook in teken van Digitale Veiligheid.

De sprekers:

Jeanne Mifsud Bonnici, Professor in European Technology Law and Human Rights aan de Rijksuniversiteit Groningen, laat je zien dat digitale veiligheid een verantwoordelijkheid van ons allemaal is geworden en dat kennisinstellingen, bedrijfsleven en maatschappij moeten samenwerken om onze digitale veiligheid te waarborgen.

Johannes Boonstra, Executive Board Member bij Wetsus, vertelt over de impact van de hack eerder dit jaar op Wetsus en legt je uit wat je als organisatie kan doen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Uiteraard is er bij dit webinar middels een livechat volop gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen. Moderator Annemieke Galema, Directeur bij Northern Knowledge, legt jouw vragen voor aan de sprekers.

We kijken uit naar je (virtuele) komst!