Agenda

Theatershow “Save the earth!”

De voorstelling "Save the earth" is gebaseerd op het leven en gedachtegoed van Wubbo Ockels. In deze show, waarin showmaster Jörgen Raymann de hoofdrol speelt, wordt het duurzame gedachtegoed van Nederlands eerste astronaut met het grote publiek gedeeld. Een show met een boodschap, humor en muziek.

Naast deze theatershow wordt er een aanvullend programma aangeboden waarin onderwijsinstellingen, provincie, gemeenten en het bedrijfsleven met een “duurzaamheidsmarkt” laten zien wat er in de provincie Groningen zoal gebeurt op het gebied van circulaire economie en energietransitie.

Verder verzorgt Henk Alssema, directeur van het bedrijf vanAfval B.V., samen met Nederlands bekendste klimatoloog en weerpresentator Reinier van den Berg een masterclass over hoe gemeenten concreet invulling kunnen geven aan de circulaire economie. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden voor de masterclass via: aanmelden@vanafval.nl.

Voor aanvang van de theatershow worden gedeputeerden Patrick Brouns, Nienke Homan en burgemeester van Groningen Peter den Oudsten door Jörgen Raymann gevraagd hun visie te geven op de verdere ontwikkeling van duurzaamheid in de provincie Groningen.

Programma
18.30 uur Start duurzaamheidsmarkt
19.15 uur Masterclass “circulariteit in de praktijk” met Henk Alssema en Reinier van den Berg
20.00 uur Visie op duurzaamheid door Patrick Brouns, Nienke Homan en Peter den Oudsten
20.15 uur Theatershow Save the Earth
21.05 uur Pauze
21.30 uur Vervolg theatershow Save the Earth
22.00 uur Einde voorstelling

 

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij Martiniplaza.