News

Jorn Hofman wint Rabo Ondernemersprijs tijdens Dag van de Ondernemende Student

Jorn Hofman mag zich de winnaar noemen van zowel de Rabo Ondernemersprijs, ter waarde van €10.000 als de publieksprijs. Beide prijzen werden uitgereikt tijdens de eerste editie van de Dag van de Ondernemende Student, een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen.

De afgelopen maanden hebben de Hanzehogeschool Groningen en de Rabobank studenten uitgedaagd hun ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen. Uit maar liefst 58 inzendingen heeft een jury drie studenten geselecteerd voor de Rabo Ondernemersprijs. De bedrijfsideeën zijn vandaag gepresenteerd tijdens de finale van de Dag van de Ondernemende Student.

Rob Verhofstad, lid van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool, en Peter Schey, directeur Bedrijven Rabobank Stad en Midden Groningen, maakten de winnaar van de Rabo Ondernemersprijs bekend. Jorn Hofman, student aan de opleiding Industrieel Product Ontwerpen, heeft de prijs ter waarde van 10.000 euro gewonnen. Een mooi bedrag dat kan worden gebruikt om zijn bedrijfsidee, flexibele modules voor een camper, verder uit te werken.  

Lees verder