Service

Kennis optimaal benutten voor innovatie, voor een gezonde, duurzame en sociaal-economisch sterke noordelijke regio. Dat is waar Northern Knowledge zich namens RUG, UMCG en Hanzehogeschool voor inzet.

  • Wilt u weten of er bij RUG, UMCG of Hanzehogeschool kennis aanwezig is die voor  uw bedrijf of organisatie van nut kan zijn?
  • Wilt u samenwerken met Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit of Universitair Medisch Centrum op innovatie?
  • Bent u student of onderzoeker en loopt met het idee een bedrijf op te richten?

Northern Knowledge kan u helpen de juiste contactpersoon binnen de drie instellingen te vinden. Neemt u gerust contact met ons op. Wij bespreken u vraag en kijken aan welke afdeling of onderzoeker we u kunnen koppelen.

Mail of bel naar:

T: +31 (0) 50 363 5459
info@northernknowledge.nl

U neemt liever rechtstreeks contact op?

Hier onder vind u een aantal adressen die mogelijk interessant voor u zijn:

 

Center for Development and Innovation (CDI), UMCG

Het CDI heeft een lange traditie in samenwerking met het bedrijfsleven en andere private partners. Het CDI streeft naar een optimale maatschappelijke en economische exploitatie van wetenschappelijke output, wat leidt tot innovaties ten behoeve van patiënten, medische zorg en industrie.

Klik hier

Afdeling Industrie Relations, Rijksuniversiteit

Het team Industry Relations maakt zich sterk voor het zoeken en leggen van verbindingen met belanghebbenden en hun verschillende invalshoeken en ideeën. Graag gaan we met uw organisatie in gesprek over de mogelijkheden. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier

Marian van Os Centrum voor Ondernemerschap, Hanzehogeschool

Het Centre of Expertise Ondernemen richt zich op praktijkgericht onderzoek, ondernemerschap in het onderwijs en ondersteuning voor studentondernemers. Als het over ondernemerschap gaat, zijn we dé kennispartner voor het midden- en kleinbedrijf en zorgen we voor meer en betere ondernemers in de regio en daarbuiten.

Klik hier

University of Groningen Centre of Entrepreneurship (UGCE)

UGCE is based on three equally important pillars: engaged education, excellent research and active business development support for students of the University of Groningen.

Click here

 

VentureLab North

VentureLab North is a business accelerator for startups and existing companies in the Northern Netherlands.

Click here

Campus Groningen

Hier werken bedrijven en instellingen met passie voor onderzoek, opleiding en ondernemerschap nauw samen aan het realiseren van echte impact. Onder andere op het gebied van Healthy Ageing, Sustainable Society en Energie.

Klik hier

Bedrijvenportaal Hanzehogeschool

Klik hier

Portal Maatschappij en Bedrijven van de Rijksuniversiteit Groningen

Klik hier